55 famílies sol·liciten el lot de bolquers de roba reutilitzables impulsat pel Consell Comarcal de la Noguera

El lot de bolquers de roba es distribueix des del Consell Comarcal de la Noguera de forma gratuïta
Recollida del lot de bolquers de roba reutilitzables a Vallfogona de Balaguer ©CCNoguera
photo_camera Recollida del lot de bolquers de roba reutilitzables a Vallfogona de Balaguer ©CCNoguera

55 famílies de la comarca de la Noguera han sol·licitat el lot de bolquers de roba reutilitzables subvencionat pel Consell Comarcal de la Noguera. Cada lot conté 4 bolquers, 8 absorbents, 4 reforços i 100 protectors biodegradables, amb la talla de fins als 2,5 anys que ha demanat cada família receptora.

L'ús de bolquers de roba reutilitzables comporta molts avantatges, entre ells hi ha l'estalvi econòmic, la cura pel medi ambient, la reducció dels residus i menys irritacions de pell

La campanya va iniciar-se al mes de maig i des de l'Àrea de Residus del Consell Comarcal es van fer unes sessions informatives a Balaguer, Ponts, Artesa de Segre i Albesa, adreçades a les famílies interessades en aquest material. L'objectiu principal de la campanya és fomentar el reciclatge i reduir els residus ocasionats pels bolquers d'un sol ús. 

Les 55 famílies sol·licitants són de 18 municipis de la Noguera: Albesa, Algerri, Artesa de Segre, Balaguer, Bellcaire d'Urgell, Bellmunt d'Urgell, Camarasa, Castelló de Farfanya, Foradada, Ivars de Noguera, Menàrguens, Os de Balaguer, Ponts, la Sentiu de Sió, Térmens, Vallfogona de Balaguer, Vilanova de l'Aguda i Vilanova de Meià.

Comentaris