24.10.2020 |
Territoris.cat

25 JULIOL

El 9è Juliol de Música i Poesia de Balaguer canvia de format

El cicle es reinventa amb una única vetllada a l'aire lliure, a l'exterior del monestir de Santa Maria de les Franqueses

El 9è Juliol de Música i Poesia de Balaguer canvia de format

El monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses de Balaguer acollirà el proper dissabte 25 de juliol, a les 21.00 hores, el primer i únic concert de la 9a edició del cicle Juliol de Música i Poesia.

A causa de la pandèmia actual, l'organització ha reduït el format del cicle en un únic concert amb l'objectiu de no perdre l'esperit d'aquesta iniciativa que ja fa 9 anys que amenitza els vespres d'estiu a la capital de la Noguera.

La programació prevista per al 2020 s’ha ajornat al 2021

S’ha optat per un espectacle a l’aire lliure, amb artistes del territori i amb l’escenari situat a l’absis del monestir. Aquest porta per títol 'El juliol mira enlaire!' i commemora el 250è aniversari del naixement de Beethoven i el 50è aniversari de la mort de Josep Carner.

La mezzosoprano Marta Infante, el baríton Javier Lázaro, la pianista Marta Messalles i Carme Sansa i Enric Arquimbau com a dients, seran els encarregats de fer gaudir al públic d’aquesta vetllada lírica i poètica que combinarà la música de Beethoven, Mozart, Saint-Saëns, Lehár, Bizet, Bernstein, Rossini i Kurt Weill amb la poesia de Carner, Bel, García Lorca, Marçal, Abelló i Milà i Fontanals, entre d’altres.

Les entrades anticipades es poden adquirir a la copisteria Manhattan, a la llibreria l’Arlequí i a l’estanc San Agustín del municipi.

El 9è Juliol de Música i Poesia de Balaguer canvia de format
comentaris