Actors de la sèrie 'Merlí' protagonitzen 'Paradise', aquest diumenge a Balaguer

Els actors de Merlí cambien el plató per l'escenari del Tetare de Balaguer
photo_camera Els actors de Merlí cambien el plató per l'escenari del Tetare de Balaguer

Aquest diumenge 21 a les 19h, al Teatre Municipal de Balaguer s'hi representarà Paradise, on es podran veure un bon grapat d’actors joves que s’han donat a conèixer al gran públic gràcies a la sèrie de TV Merlí.

Elisabet Casanovas, Adrian Grösser, Artur Busquets o Pau Poch (que substitueix a darrera hora a Albert Baró) són alguns dels actors que canviaran aquest proper diumenge l’institut de Merlí pel prostíbul de Paradise.

Els actors de Merlí cambien el plató per l'escenari del Tetare de Balaguer 2Després de les sèries televisives Polseres vermelles i de l’actual sèrie Merli, resulta ja un fet ressenyable que la nova generació de joves actors catalans és una de les que compten amb més visibilitat dels darrers temps. Aprofitant aquest impuls de popularitat, Paradise -recomanada per a majors de 14 anys- reuneix un conjunt de rostres televisius per oferir-nos una comèdia simpàtica, políticament incorrecta i amb un rerefons amarg. Les tres històries que ens expliquen tenen lloc en un prostíbul, cosa que aporta una sordidesa curiosa a un conjunt més aviat ingenu. Destaquen l'Elisabet Casanovas, que encarna una treballadora sexual provinent de l’est d’Europa, la vis còmica d’Artur Busquets, la naturalitat i espontaneïtat d’Albert Salazar o la tendresa d’Adrian Grösser. A Balaguer, hi ha un canvi de darrera hora en el repartiment. Albert Baró deixa el seu lloc a Pau Poch, també membre del “Club Merlí”.

El Teatre de Balaguer que disposa de programes de nous públics, ha incorporat Paradise al programa Platea Jove BLG, que ofereix a joves estudiants de Balaguer preus reduïts per anar a veure aquesta obra, concretament a 6 €.

Les entrades per 'Paradise' a Balaguer, als preus de 12 i 15 €, es poden comprar a l’Oficina de Turisme de dimarts a dissabtes d’11 a 14 i de 18 a 20 h, al telèfon 973445194, als webs ticketea.com i teatre.balaguer.cat i a la taquilla del teatre 1 hora abans del començament de la funció.

Comentaris