Àger posa sota les estrelles a Gossos, Mazoni, Judith Neddermann, en el nou cicle d'activitats

El Centre d'Observació de l'Univers invertirà mig milió d’euros per crear un nou espai d’exposicions del COU, que contempla tres espais d’exposició i també es farà una remodelació de la recepció.

Acte de presentació del cicle Música sota les estrelles
photo_camera Acte de presentació del cicle Música sota les estrelles en el Parc Astronòmic del Montsec

El cicle de Música sota les estrelles es consolida a la programació musical de Catalunya, sobretot en l'agenda de la música independent i la projecció de grups i cantautors catalans, amb artistes de renom, com Gossos, Mazoni, Judith Neddermann o Xavier Monge Quartet & Viktorija Pilatovic, entre altres.

Música sota les estrelles celebra enguany la vuitena edició, la qual es va presentar ahir a la Diputació de Lleida. Aquest cicle de concerts de petit format està organitzat pel Parc Astronòmic del Montsec (PAM) amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Noguera, la Diputació i l'IEI.

El calendari dels set concerts programats s'ha avançat unes setmanes i començarà el 17 de juny fins al 18 de novembre i continua apostant per incloure varietat d'estils musicals com folk, jazz, rock, acústic, clàssica, d'autor i pop, la qual cosa el fa un cicle únic a Catalunya, segons va explicar el director científic del PAM, Salvador Ribas.

Durant la presentació es va posar èmfasi en el privilegi de poder gaudir d'aquest espai idíl·lic de la Noguera. A més, la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell, va afirmar que aquesta és una de les activitats més importants per la dinamització de la comarca.

D'altra banda, el conseller de Turisme del Consell Comarcal, Carlos Garcia, va explicar que l'any que ve s'invertirà mig milió d'euros per crear un nou espai d'exposicions del COU, que contempla tres espais d'exposició i també es farà una remodelació de la recepció.

Comentaris