27.10.2021 |
Territoris.cat

Ajuntament i Efadós acorden l'edició d'un llibre historiogràfic de Balaguer

El volum vol recollir un miler de fotografies de la capital de la Noguera, obra que es vol publicar en 50 fascicles

Balaguer conveni Efadós interior
El consistori ha fet una crida als veïns perquè cedeixin les col·leccions particulars
Ajuntament i Efadós acorden l'edició d'un llibre historiogràfic de Balaguer

L’Ajuntament de Balaguer i l’editorial Efadós han acordat un conveni de col·laboració per a l’edició del llibre L'Abans: Recull gràfic de Balaguer,

L'editorial es proposa produir i editar aquest llibre que contindria un recull historiogràfic, amb unes 1.000 fotografies aproximadament, del municipi de  Balaguer, tal com ja ha fet en altres municipis de Catalunya i de les Balears. Efadós es farà càrrec del cost dels autors i documentalistes, així com de l’edició, impressió, distribució i venda de l’obra. L’Ajuntament hi participarà fent una proposta de l’equip d’autors i documentalista. Aquest llibre es publicarà en format col·leccionable, estarà integrat per 50 fascicles i la seva venda tindrà una periodicitat setmanal.

L’Ajuntament posa a la disposició de l'editorial el fons fotogràfic dipositat a l’Arxiu Comarcal de la Noguera perquè el pugui consultar, seleccionar, digitalitzar i publicar les fotografies i documents amb l’objectiu d’oferir la màxima representació fotogràfica.

D’altra banda, l’Ajuntament fa una crida a tots els veïns de Balaguer perquè cedeixin les col·leccions particulars de fotografies per a l’elaboració del llibre.

Ajuntament i Efadós acorden l'edició d'un llibre historiogràfic de Balaguer
comentaris