Castell de Mur es prepara per l'aplec

Aplec de Mur interior
photo_camera L'aplec se celebrarà el proper diumenge 6 de maig al Castell de Mur

El proper diumenge 6 de maig, el conjunt monumental del Castell de Mur viurà un dia especial. Els veïns i veïnes dels 7 nuclis de població que conformen el municipi es reuniran per celebrar el tradicional Aplec de Mur.

Com no podia ser d’una altra manera, el vermut i les partides al tradicional joc del catxo no faltaran a la jornada

La jornada arrencarà a les 11 del matí, amb la trobada de banderes dels pobles del Pabordat, que donarà pas a una de les novetats de l’edició d’aquest any: la presentació de l’Any del Turisme Cultural. Comptarà amb la participació de l’alcalde de Castell de Mur, Josep Maria Mullol, el president de l’Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent, així com també representants d’administracions locals, comarcals i provincials.

A continuació, al punt de les 12 del migdia, es donarà inici de la missa i la benedicció del terme i, un cop acabada, arribarà la ballada de sardanes, l’altra de les novetats de l’edició d’enguany. La jornada es clourà amb els dinars populars, ja sigui al voltant del Castell de Mur en les diferents colles que s’hi aplegaran o al càtering que ha preparat l’Hotel Terradets.

comentaris