24.10.2020 |
Territoris.cat

Troba-ho a Balaguer, una campanya per reactivar el comerç i serveis locals

Sota el lema “Troba-ho a Balaguer”, la Paeria ha posat en marxa una campanya de comunicació per visibilitzar tot el teixit comercial, empresarial i de serveis de la capital de La Noguera, apel·lant així al consum de proximitat
Presentacio de la campanya 'Troba-ho a Balaguer'.
Presentacio de la campanya 'Troba-ho a Balaguer'.
Troba-ho a Balaguer, una campanya per reactivar el comerç i serveis locals

La campanya, mostra l’àmplia oferta comercial de Balaguer a través de frases pensades per les diferents tipologies d’empreses de la ciutat i que posen l’accent en l’experiència transformadora d’apostar pel comerç de proximitat allunyant-se de les campanyes que fomenten la compra compulsiva. “Un cafè per canviar el món”, “llibres per viure mil vides” o “uns keds per voltar arreu” en són alguns dels exemples.

En aquest sentit el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal ha expressat “que aquesta pandèmia ens ha de fer repensar molts hàbits de consum i retornar al comerç i serveis de proximitat és el primer pas per transformar els barris i les ciutats”. 

R presentacio campanya troba-ho a Balaguer (1)

A més de la campanya de comunicació, la Paeria ha creat un assistent virtual mitjançant una landing page per relacionar tota aquesta oferta professional amb la ciutadania.

Trobahoabalaguer.cat conté tots aquells comerços, empreses de serveis i negocis que s’hagin inscrit al directori de Balaguer i permet que qualsevol empresa/servei tingui presència a internet sense necessitat de penjar tots els productes, sense descripcions, sense fotografies i sense manteniment. Tan sols amb el compromís de resposta de 24 hores un cop s’hagi rebut la sol·licitud del possible client buscant un article concret. “No li preguntis a la Siri, pregunta-li a la Montse” és un dels lemes per promocionar aquest assistent virtual amb el qual, la Paeria de Balaguer, pretén donar eines als petits comerciants de la ciutat en aquesta transició digital sense renunciar al tracte directe i personal que no ofereixen les grans plataformes.

Troba-ho a Balaguer, una campanya per reactivar el comerç i serveis locals
comentaris