05.10.2022 |
Territoris.cat

El 'Posa't la Gorra' arribarà a Balaguer el 5 i 6 de maig amb una cursa solidària

Posa't La Gorra en edicions anteriors a Balaguer
Posa't La Gorra en edicions anteriors a Balaguer
El 'Posa't la Gorra' arribarà a Balaguer el 5 i 6 de maig amb una cursa solidària

El proper cap de setmana de 5 i 6 de maig, Balaguer acollirà la 3ª edició de la Jornada solidària del Posa’t La Gorra amb increment de demanda de participants.

La cursa en serà una de les activitats amb més participació; la darrera edició es va fer un càlcul aproximat on més de 3000 assistents van cobrir els diferents recorreguts proposats. La que acull més participants resulta ser la caminada de 3 km, íntegrament amb un itinerari urbà que recorre els principals vials de la ciutat i amb més amplitud per tal de no ofegar la marxa.

La que acull més participants resulta ser la caminada de 3 km, íntegrament amb un itinerari urbà que recorre els principals vials de la ciutat

Però els primers registres indiquen que la cursa de 5 km va agafant també més empenta; l’increment respecte entre la primera i la segona edicions ha estat de més de la meitat i es preveu un increment del mateixa proporció per la present edició, superant els més de 1200 participants en aquesta distancia.

La que queda més al marge sempre ha estat la de 10km. S'espera que prop de 300 participants cobreixin la distancia més llarga. Des de l’organització es vol animar a tots els corredors i atletes que cada cap de setmana afronten curses populars, ja que aquesta pot resultar ser un escenari perfecte: comporta una causa solidària, amb un bon obsequi, amb una distancia exacta, sens trànsit garantit per tot el recorregut, premis de qualitat amb la col·laboració de cases comercials i de proximitat i, en especial, pel recorregut en si, que destaca per tenir un desnivell nul i que ajuda a afrontar reptes de marca personal.

Recordar a tots els participants que fins al darrer moment i donada la causa, les inscripcions restaran obertes per cobrir la creixent demanda que s’està tenint en aquest darrer mes d’inscripcions.

El 'Posa't la Gorra' arribarà a Balaguer el 5 i 6 de maig amb una cursa solidària
comentaris