Balaguer celebrarà una nova edició de la Fira Q potenciant els productes de la terra i la gastronomia local

Imatge del recinte de Fira Q de Balaguer en la darrera edició
photo_camera Imatge del recinte de Fira Q de Balaguer en la darrera edició

Balaguer acollirà els propers 28 i 29 d’abril una nova edició de la Fira Q que enguany comptarà amb més de 120 expositors. El certamen segueix apostant per ser un aparador de l’activitat econòmica de la capital de la Noguera, potenciant diferents sectors com la construcció, el comerç, la restauració, l’oci o l’automòbil, que tindrà una zona pròpia al Saló Q, en una carpa annexa al pavelló.Cartell Fira  Q .2018

Per tal de dinamitzar la fira, es duran a terme diverses activitats com demostracions de productes, presentacions de novetats o desfilades de moda. L’espai gastronòmic de proximitat tornarà a acollir diumenge a la tarda el Concurs de Cuina de Proximitat de les Terres de Ponent, que té com a eix central la pera de Lleida, producte que s’haurà d’utilitzar en els plats. El jurat del concurs estarà format pels cuiners Joel Castanyé i Enric Millà, el pastisser Josep Ramon Cases i el guanyador de la darrera edició, Vitaly Dovzhenets.

Un espai de cervesa artesana i un concurs de coques de samfaina complementaran l’espai gastronòmic de la Fira Q, que també comptarà amb la zona infantil “Petit Xef”.

Enguany es tornaran a celebrar les Jornades d’Apicultura, organitzades pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, on s’inclou el tradicional concurs de mels de l’Associació d’Apicultors Lleidatans. En el camp de la formació també es realitzaran xerrades adreçades a professionals de la construcció.

La fira no tancarà al migdia i oferirà als seus visitants la possibilitat de gaudir dels àpats de l’associació Gastrobar de Balaguer. L’Associació de Comerciants també participarà en la fira atorgant els premis als millors estands durant la Nit de l’Expositor el dissabte al vespre.

Comentaris