Balaguer activa els 100.000 euros d’ajudes al comerç i les empreses

Del 6 al 19 d’agost empreses, comerços i autònoms afectats per la COVID-19 poden enviar la seva sol·licitud per accedir-hi 

Suport del CC del Segrià a l'economia local @Territoriscat

A partir d'avui, i fins el dia 19 d'agost, les empreses, comerços o autònoms afectats de la capital de la Noguera per la COVID-19 poden presentar la sol·licitud per accedir a les ajudes que ofereix la Paeria de Balaguer.

L'aprovació definitiva de les Bases reguladores per a la concessió d'ajuts de reactivació econòmica dirigides a empreses afectades per la COVID-19 va sortir publicada al BOP el divendres dia 24 de juliol i aquesta setmana s'ha publicat la convocatòria.

El pla està dotat amb 100.000 euros i vol ajudar a les petites i mitjanes empreses que han vist perjudicat el seu negoci, ja sigui perquè han hagut de tancar i, per tant, s'ha aturat la seva activitat o perquè quan han reobert ho han hagut de fer amb restriccions. 

Les empreses que es podran beneficiar de les ajudes d'aquest pla de suport són aquelles que hagin patit una caiguda del 50% de la seva activitat i que facturin un màxim de 150.000 euros anuals

Les ajudes podran servir, per exemple, per pagar lloguers, quotes d'inversió, o les quotes, dels autònoms.

Els beneficiaris rebran una quantitat màxima de 1.000 euros i començaran a cobrar els que han tingut una baixada més gran del negoci.

comentaris