Balaguer activa microcampanyes de conscienciació per millorar la gestió dels residus

El Casc Històric, la principal zona on es duran a terme

Microcampanya de residus al centre històric de Balaguer
photo_camera Microcampanya de residus al centre històric de Balaguer

Balaguer ha començat una microcampanya d'acció i conscienciació contra la reiterada llençada de bosses d’escombriaires a les papereres del centre històric, un fet que últimament es repeteix sovint al carrer d’Avall.

La campanya consisteix en enganxar adhesius a les papereres del carrer d’Avall de Balaguer per conscienciar al veïnat de l'ús correcte de les papereres i els contenidors a l'hora de llançar les escombraries

En aquest sentit, es recorda que les escombriaires s’han de llençar als contenidors pertinents, i no deixar les bosses al terra o a les papereres.

La senyalització que s'ha iniciat al carrer d’Avall serà una prova pilot per veure la resposta els veïns. En el cas que el resultat sigui positiu, es durà a terme aquest tipus d'acció a un parell de zones més que hi ha detectades a la ciutat amb la mateixa problemàtica.

En aquesta campanya també hi participa la Guàrdia Urbana que informarà i sancionarà als infractors.

En consonància, la Paeria està ultimant una nova ordenança que suposarà un increment de l'import de les sancions, així com una regulació de les mesures coercitives per als infractors reincidents.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement