22.10.2020 |
Territoris.cat

Balaguer convida a les famílies a redescobrir el municipi amb dues rutes

La Paeria de Balaguer està impulsant diverses mesures enfocades al turisme familiar
Balaguer convida a les famílies a redescobrir el municipi amb dues rutes

La Paeria de Balaguer ha presentat darrerament dos iniciatives enfocades al turisme familiar sota la marca 'Balaguer en família'.

Es tracta de dos recorreguts per la ciutat ('Els tresors perduts' i 'Ens fem una selfie') que busquen apropar els elements patrimonials i la història de Balaguer als més petits.

Els fulletons per realitzar els recorreguts i esbrinar els misteris que s’amaguen darrere les diferents pistes es podran trobar a l’Oficina de Turisme de Balaguer quan aquesta reobri al públic.

'Els tresors perduts' té una durada aproximada de dues hores i es tracta d’un recorregut pels monuments més emblemàtics de la ciutat. De monument a monument, les nenes i nens recorreran els carrers del centre històric passant per la plaça del Mercadal, el carrer Major, el carrer del Torrent i visitant espais tan emblemàtics com el Castell Formós, el Sant Crist o el Pla d’Almatà. Un cop resolts tots els misteris, els exploradors i exploradores trobaran la paraula clau que soluciona el darrer de tots els enigmes.

La segona proposta, 'Ens fem una selfie', té una durada aproximada d’una hora i mitja i busca una major complicitat i participació de la ciutadania i del turisme en les xarxes socials que donen a conèixer la cultura i el turisme a la ciutat. Les persones participants hauran d’esbrinar diversos monuments balaguerins a través d’imatges i pistes i, un cop localitzats, fer-se una selfie utilitzant els hashtags #ensfemunaselfie #turismebalaguer i #somriuBalaguer i etiquetant els comptes de @TurismeBalaguer i @CulturaBalaguer. Cada tres mesos es sortejaran premis entre tots els participants.

La iniciativa 'Balaguer en família' vol donar a conèixer la història de la ciutat i diferents curiositats d’una manera atractiva i diferent

Balaguer convida a les famílies a redescobrir el municipi amb dues rutes
comentaris