08.12.2021 |
Territoris.cat

Balaguer espera 400 participants en la Festa de la Bicicleta d'aquest dissabte

La capital de la Noguera prepara a més, per al pròxim dia 23, la 19a edició d'Ermitanyos, una prova ciclista també i que confia a arribar als 500 corredors

Festa Bicicleta Balaguer inerior
La bicicleta, protagonista de diverses activitats els pròxims dies a Balaguer
Balaguer espera 400 participants en la Festa de la Bicicleta d'aquest dissabte

Balaguer celebrarà aquest dissabte dia 15 d'octubre la 28a Festa de la Bicicleta, una jornada lúdica i familiar adreçada a gent de totes les edats. Tindrà lloc a partir de les 16.00 hores pels carrers de la ciutat i s'espera la participació d'unes 400 persones que podran optar entre tres recorreguts.

La jornada, iniciativa de la regidoria d'Esports, comptarà també amb activitats familiars i inflables per als més menuts al Parc de la Transsegre i acabarà amb un berenar popular. Les inscripcions tenen un preu d’un euro.

D'altra banda, el Club Ciclista Radical Sport ultima aquests dies els preparatius per celebrar la 19a edició de l’Ermitanyos, una prova ciclista de caràcter no competitiu que recorre tres ermites de la comarca,  Cérvoles, Montalegre i Sant Jordi amb recorreguts de 45, 70 i 90 quilòmetres, respectivament.

Aquesta darrera convocatòria, que tindrà lloc el diumenge dia 23 d'octubre, ofereix com a novetat enguany el fet que els participants podran accedir als tracks dels tres recorreguts a través dels seus dispositius mòbils o GPS. Els organitzadors esperen arribar als 500 corredors, el límit establert, procedents d'arreu de Catalunya però també andorrans, francesos, gent de l'Aragó, València i Madrid.

Balaguer espera 400 participants en la Festa de la Bicicleta d'aquest dissabte
comentaris