30.11.2022 |
Territoris.cat

Balaguer estrena pista de patinatge de gel

La pista de patinatge de Balaguer - Ajuntament de Balaguer
La pista de patinatge de Balaguer - Ajuntament de Balaguer
Balaguer estrena pista de patinatge de gel

Balaguer ha estrenat la pista de gel aquest dimarts 11 de desembre al matí, que estarà en funcionament fins el 7 de gener.

Els primers usuaris en fer ús de la instal·lació han estat els alumnes de 6è de l'escola Mont-roig, que han entrat a la pista tot just ser inaugurada

A la inauguració l'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha explicat que durant els matins del període escolar està previst que els diferents alumnes dels centres educatius de la ciutat, tant de primària com de secundària, puguin fer ús de la pista. També ha explicat que els diferents comerços de la ciutat oferiran descomptes als seus clients, una fórmula que intentarà ser un revulsiu per la ciutat i atreure també gent de comarca i rodalies. La iniciativa ha estat valorada molt positivament per Juanjo Farré, de l'Associació de Comerciants ACB de Balaguer, i Cristina Bonet, de l'Associació de Comerciants del Centre Històric.

La pista de patinatge de Balaguer (portada) - Ajuntament de Balaguer

La pista, de més de 300 metres quadrats, estarà oberta de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores i els dissabtes, diumenges, festius i els dies de vacances escolars, als matins d'11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores.

El preu per 30 minuts de patinatge, amb els patins inclosos és de 6 euros

Els menors de 5 anys han d'accedir a la pista acompanyats d'un adult. Aquests acompanyants hauran de pagar 3 euros per al lloguer de grampons. A més, cal dur guants per accedir a la pista, i en el cas de no portar-ne, s'ofereix també un servei de lloguer al preu de 2 euros.La pista de patinatge de Balaguer (text) - Ajuntament de Balaguer

Balaguer estrena pista de patinatge de gel
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement