02.12.2021 |
Territoris.cat

Balaguer, de nou, centre de l'alimentació saludable

balaguer fira
La Fira d'Alimentació i Salut de Balaguer se celebrarà els pròxims 26 i 27 d'octubre
Balaguer, de nou, centre de l'alimentació saludable

La 12a Fira d’Alimentació i Salut torna a Balaguer el pròxim 26 i 27 d’octubre centrant la seva atenció en la nutrició saludable i sostenible.

Més de 40 activitats i conferències ompliran el pavelló d’Inpacsa que, per primera vegada, comptarà també amb una sèrie d’activitats centrades en educar els més petits de la casa en alimentació saludable.

Al llarg del cap de setmana, ponents de prestigi compartiran els seus coneixements amb els assistents. Destaca especialment la conferència del dietista Gabor Smit sobre alimentació rebel, aplicant criteris de salut i transformació social; també la del doctor Patrick Quantem, investigador de la salut que reflexionarà sobre el paper de la ciència en la salut i la medicina.

La fira també obre un espai a reflexionar sobre les polítiques agràries vinculades a la nostra alimentació. D’altra banda la fira comptarà també amb activitats de caire més pràctic, com degustacions i cates de vi i cervesa. A més, la xef Cristina Manyer realitzarà un taller de dolços sans i deliciosos sense sucres i el cuiner i escriptor Javier Medvedovsky farà un taller de pastisseria vegana.

Per primera vegada el certamen comptarà amb un espai dedicat específicament pels més menuts a través d l’Espai Kids, els quals podran gaudir de l’alimentació saludable a través dels tallers de cuina i altres activitats de lleure.

El Mercat de la Terra preveu reunir al voltant d’un centenar de productors que presentaran als visitants una oferta d’aliments i productes artesanals elaborats sota uns valors de defensa del medi ambient, la sostenibilitat i la justícia social

Balaguer, de nou, centre de l'alimentació saludable
comentaris