Sota el lema "Juguem en equip"

Balaguer posa en marxa una xarxa de voluntaris per fer més fàcil els dies de confinament

Balaguer voluntaris coronavirus 4_
photo_camera La Paeria de Balaguer posa en marxa una xarxa de voluntaris

Els voluntaris faran tasques diverses: ajudaran en el subministrament d'aliments o recursos energètics a la gent gran, persones vulnerables o persones en risc d'exclusió social; tindran també cura dels infants d'aquelles famílies que no puguin acollir-se al teletreball i es vegin obligades a anar al lloc de feina; i trauran a passejar les mascotes d'aquelles persones que no ho puguin fer. Així mateix, la xarxa de voluntaris també donarà suport psicològic, via telemàtica, a les persones amb dificultats emocionals i/o inestables causades per no poder sortir de casa.

Una altra de les tasques serà el suport tecnològic a les persones que necessitin fer un tràmit (administratiu, de salut, etc) que tinguin dificultats tecnològiques o analfabetisme digital i/o persones que necessitin suport per acollir-se al teletreball.

Les persones interessades en acollir-se a qualsevol d'aquestes ajudes poden trucar al telèfon 660 756 719 de 9.00 a 14.00h i de 16.00 a 20.00h o enviar un correu a [email protected].

Més informació aquí

comentaris