14.08.2022 |

Balaguer presenta el nou curs 'Saltem i Ballem' de formació de monitoratge sardanista

Aquesta activitat vol enfortir els vincles de la Sardana i Balaguer 

Curs 'Saltem i Ballem' de Balaguer
Curs 'Saltem i Ballem' de Balaguer
Balaguer presenta el nou curs 'Saltem i Ballem' de formació de monitoratge sardanista

Balaguer ha engegat l'activitat 'Saltem i Ballem', un nou curs adreçat a totes aquelles persones que desitgin formar part de l’equip de monitores i monitors de sardanes dels nous tallers a les escoles que s’iniciaran el segon trimestre del 2022.

El curs s’emmarca com un acte previ a la nominació de Balaguer com a Capital de la Sardana 2022 previst per a principis del pròxim mes de març

Amb aquesta activitat, la capital de la Noguera vol recuperar el potent grup de monitores i monitors de sardanes amb què comptava i alhora poder oferir a les escoles de la població monitors formats i preparats de la mateixa ciutat.

En el curs es pot inscriure qualsevol persona de tot Catalunya i els únics requisits són ser major de setze anys, saber ballar sardanes i assistir un mínim del 90% de les hores lectives. Els interessats poden formalitzar la inscripció en el formulari que trobaran al lloc web del Saltem i Ballem.

El curs permet als participants obtenir el carnet com a monitor i monitora sardanista, la formació necessari per desenvolupar correctament els cursos i tallers d’ensenyament de la sardana i alhora també s’obre a la participació de monitors ja federats com a reciclatge i actualització de continguts.

El curs es divideix en dos mòduls, avaluació final i pràctiques amb un total de 40 hores lectives

El Casal Lapallavacara, situat en el carrer Pintor Francesc Borràs número 19, serà l’espai on s’impartirà el curs, les dates del primer mòdul de 16 hores serà el dissabte 30 d’octubre i el dissabte 13 de novembre de 10.00 a 14.00 i de 15.30 a 19.30 hores. 

El segon mòdul, també de 16 hores i amb el mateix horari, s’impartirà els dissabtes 22 i 29 de gener de 2022. L’avaluació final i les pràctiques completen les 40 hores lectives.

El preu del curs és de 40 euros i ofereix vint places.

Les persones formadores són Carles Giné, Albert Palau, Montserrat Carulla, Joan Castellà, Esbart Dansaire de Vilanova de Bellpuig, Pau Bernat Pueyoi Josep Simón.

Els interessats en el curs poden demanar més informació a la secretaria de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida en el correu federació@sardalleida.cat

'Saltem i Ballem' compta amb el suport dels departaments de Cultura i Educació de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Balaguer presenta el nou curs 'Saltem i Ballem' de formació de monitoratge sardanista
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement