27.07.2021 |
Territoris.cat

Balaguer presenta la nova temporada cultural de tardor

'Per fi sol', 'After the party', 'El gallardo español' o el concert 'Ovidi 25', són algunes de les propostes 

ovidi2
Balaguer presenta la nova temporada cultural de tardor

'Per fi sol', 'El pare de la núvia' i 'El gallardo español' són les tres obres de gran format del cicle de tardor que acollirà el Teatre Municipal de Balaguer.

La nova temporada escènica de la capital de la Noguera aposta per la dansa, el teatre, el circ i la música, on destaquen dues obres ajornades des de la temporada passada. A banda, també s'inclou el cicle A Escena, amb espectacles de petit format en què actors i espectadors comparteixen escenari i les propostes.

'Per fi sol' es podrà veure el 7 de novembre i 'El pare de la núvia' el dia 10, totes dies en el marc de les Festes del Sant Crist d'aquest 2020, mentre que 'El gallardo español' està prevista pel 13 de desembre

El cicle començarà aquest diumenge 11 d'octubre amb l'espectacle 'Acrobàcies sonores', un espectacle creat per la complicitat de 4 mans i 20 dits que es mouen hipnòticament transformant l'atmosfera i fent viatjar l’espectador allà on la seva imaginació el vulgui portar. Es tracta d'un espectacle organitzat per l'Associació Grup d'Art 4 de Balaguer. 

Cedida

Pel que fa a espectacles musicals, destaca 'Tribut a Ovidi Monllor' el dia 29 de novembre, l'espectacle de música infantil 'Xiula', que també tindrà lloc en el marc de la Festa Major de Balaguer, i l'obra de teatre musical 'Al sud del Paral·lel', una comèdia musical basada en la trajectòria de Carlos Gramaje.

A conseqüència de la COVID-19, en aquest cicle de tardor no hi haurà abonaments

El Teatre de Balaguer està adherit al programa Escena 25, que facilita l’assistència al teatre als menors de 25 anys. També ho està al programa d’inclusió social Apropa Cultura, que ofereix avantatges especials per a col·lectius en risc d’exclusió social, i a través de la iniciativa Platea Jove s'ofereixen preus especials en alguns espectacles adients per a estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius de la ciutat de Balaguer.

Balaguer presenta la nova temporada cultural de tardor
comentaris