07.12.2022 |
Territoris.cat

Balaguer rememorar els 30 anys del Pla Municipal

El dia 16 de gener es va fer la inauguració a l'Ajuntament de Balaguer de l'exposició 'Eduquem entre tots. 30 anys del Pla Municipal de Dinàmica Educativa'

expobalaguer2
L'exposició romandrà oberta al públic fins el 12 de febrer
Balaguer rememorar els 30 anys del Pla Municipal

El curs 1986-87 va ser el primer en què es desenvolupà el Pla Municipal de Dinàmica Educativa del Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera i l'Ajuntament de Balaguer. Ara, trenta anys després del seu tret de sortida, la seva trajectòria es recull en una mostra expositiva al consistori balaguerí.

El Pla està integrat per un conjunt d'accions pedagògiques adreçades a la comunitat educativa que es concreten en activitats competencials on l'alumnat esdevé el protagonista del seu aprenentatge, totalment en consonància amb el currículum vigent del Departament d'Ensenyament.

L'acte d’inauguració va comptar amb la presència de diverses autoritats. Totes van coincidir que el Pla ha estat la peça clau per definir el model educatiu de ciutat, establir una complicitat entre la comunitat educativa i la ciutadania i elaborar propostes i compromisos permanents i compartits.

Balaguer rememorar els 30 anys del Pla Municipal