L'Associació de Comerciants de Balaguer 2021 organitza la primera edició de la festa 'Comerç a la Fresca'

Presentació de la primera edició de la festa Comerç a la Fresca de Balaguer
photo_camera Presentació de la primera edició de la festa Comerç a la Fresca de Balaguer

L'Associació de Comerciants de Balaguer 2021 (ACB) impulsa la festa El Comerç a la Fresca, una iniciativa que tindrà lloc el divendres 21 de setembre al Parc de la Transsegre, de les 9 el vespre a les 2 de la matinada, amb l'objectiu de dinamitzar i consolidar el comerç de la ciutat.

La festa té la voluntat de convertir-se en aparador dels comerços i serveis de la capital de la Noguera, i comptarà amb tres zones diferenciades, l'espai Market en el que s'instal·laran les carpes amb una trentena establiments de l'ACB, en el que es mostraran els productes de la temporada. L'espai gastronòmic en el qual es podrà gaudir de l'oferta de restauració i de beure.

La festa es completarà amb una Passarel·la de moda en la que els establiments balaguerins presentaran les tendències de la temporada en roba, calçat i complements.

La convocatòria comercial i de lleure finalitzarà amb el concert de la banda de versions la Bruixa Express.

L'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal valora molt positivament aquesta iniciativa que valora el comerç de la ciutat en un escenari incomparable i destaca el bon clima que permet fer activitats com aquesta a l'aire lliure, esperant que pugui tenir continuïtat.

Comentaris