Balaguer ultima els detalls del seu Sant Jordi estiuenc

La Paeria aposta per una celebració on les parades de llibres i flors no s’agrupin en un punt concret i on la igualtat de gènere predomini en els conta contes infantils

balaguer santjordi2

L’actual situació de rebrot ha obligat a la Paeria de Balaguer a repensar la festa de Sant Jordi -que enguany es celebra excepcionalment el 23 de juliol- perquè aquesta pugui celebrar-se i no es posi en risc a la ciutadania.

Per aquest motiu, s’aposta perquè les parades de llibres i roses se situïn davant dels establiments físics per tal de reduir les concentracions de gent com es venia fent els últims anys.

La igualtat de gènere serà la protagonista de les dos sessions de contes que s’han preparat per la mainada durant el matí. A les 10.00 hores, al jardí del xalet Montiu, tindrà lloc l'espectacle 'El drac devorador de pizzes', una proposta pensada per nenes i nens d’entre 3 i 6 anys.

Al voltant de les 12.00 hores, serà el torn de 'Contes de bona nit per a nenes rebels', que traslladaran els temes de gènere a la pineda del parc del Firal.

La capacitat de les activitats serà limitada i les entrades es podran reservar mitjançant cita prèvia al casal Lapallavacara durant els dies previs

comentaris