Balaguer ultima la V Cursa del Foc per a aquest dissabte

Els participants podran triar entre una caminada de 4 km o una cursa de 8 km

BALAGUER cursa foc interior
photo_camera Presentació del cartell d'enguany i de la samarreta amb la qual s'obsequiarà als inscrits

Tot està a punt per a la V Cursa del Foc de Balaguer que es realitzarà aquest dissabte dia 24 de juny. La sortida, prevista per a les 22.15 hores des de la plaça Mercadal, inclou dos recorreguts, un de 4 km per caminar i recórrer les principals artèries vials de la ciutat i un altre de 8 km, adreçada als amants del running.

La convocatòria, adherida al pla de salut i esport que es porta a terme des de la regidoria d'Esports, dóna el tret de sortida de les activitats d'estiu a la ciutat, segons van explicar els organitzadors. 

La sortida serà a les 22.15 hores des de la plaça Mercadal

Amb caràcter solidari des dels seus inicis, la recaptació de la cursa té, com en les darreres edicions, repercussió directa en favor dels equipaments i mobiliari urbà de la capital de la Noguera, com va ser el cas del gronxador adaptat que es va instal·lar a l’estel en la darrera edició, recorden els promotors.

Les inscripcions es poden formalitzar online a la web www.esports.balaguer.cat o de forma presencial a la regidoria d’Esports. Aquest any els inscrits rebran una samarreta com a obsequi, a part dels guardons i premis per als primers classificats de la cursa de 8 km, per al grup més nombrós i els participants de més i menys edat.

Per acabar d'arrodonir la vetllada, la trobada compta amb la col·laboració dels locals i bars de la placa, amb la programació de diferents activitats, així com amb els diables de Balaguer.

Comentaris