Balaguer ultima el programa d'activitats per a la jornada solidària de diumenge amb motiu de La Marató

Foto comissió organtizadora marató balaguer 1 inteior
photo_camera Foto de grup de les persones que integren la comissió organitzadora

La comissió organitzadora de La Marató a la capital de la Noguera ja ho té tot a punt per tal de celebrar aquest diumenge dia 17, una de les festes més solidàries de la ciutat: Balaguer per La Marató. Segons fonts d'aquesta comissió, enguany el passeig i la plaça no s’han decorat amb els tradicionals estels, sinó que s’han posat unes llaçades vermelles i platejades.

Amb la novetat que enguany tindrà lloc al Passeig de l’Estació

La novetat d’enguany és que tindrà lloc al Passeig de l’Estació, ja que des de l'organització s'ha decidit realitzar la festa un any a cada lloc, un a la plaça del Mercadal i un al Passeig, tenint en compte la demanda plantejada en aquest sentit per l’Associació de Comerciants Balaguer 2021, la qual també forma part de la comissió.

Les activitats començaran a les 11 del matí i fins a les 14 h, mentre que a la tarda (18 hores) tindrà lloc La Marató artística al Teatre Municipal.

Les entitats participants han programat des de tallers educatius, plàstics, manualitats, venda de dolços, unflables o samarretes solidàries, fins a passejades a cavalls, tot pensat per a tota la família.

Pel que fa a l’Associació de Comerciants Balaguer 2021, ha preparat una xocolatada solidària, mentre que també es desenvoluparà el VII concurs d’ornamentació d'arbres i material de Nadal reciclat per part de les diferents escoles.

Comentaris