Balaguer viurà un estiu amb monòlegs, concerts i esport

El Mercadal i la Plaça del Teatre acolliran la majoria d'actes
Presentació de les activitats d'estiu. Foto: Paeria Balaguer
photo_camera Presentació de les activitats d'estiu. Foto: Paeria Balaguer

Balaguer ha presentat aquest dimarts les activitats d'estiu a la ciutat. La primera de les activitats previstes per a les nits d’estiu és el Cicle de Monòlegs, el qual es farà tots els dimecres de juliol i agost a la plaça del Teatre, a partir de dos quarts de deu del vespre.

El primer dels monòlegs anirà a càrrec de Miguel Espejo i es farà el dimecres 3 de juliol; seguirà Pepi Labrador el dia 10; Gabriel Zubizarreta el dia 17; Lourdes Bayonas el dimecres 24 de juliol; i David Sas el dia 31 de juliol. Durant el mes d’agost, les actuacions previstes per al cicle de Monòlegs començaran amb Ángel del Moral el dia 7 d’agost; Raúl Alcaraz el dia 14; Toni Cano el dia 21; i finalment Pepa Golden el dimecres dia 28 d’agost.

Un altre dels cicles que es tornarà a realitzar aquest estiu és Música i Tapes, el qual es farà tots els dimarts a les nou del vespre a la plaça del Mercadal. La primera de les actuacions serà el dimarts dia 2 de juliol i anirà a càrrec del grup de rumba Er Taqueta. Seguirà The Alicates el dia 9; el grup Somnis el dimarts 16 de juliol; Xènia Páez Music el dia 23; i Komboloko el dia 30 de juliol. Durant el mes d’agost la proposta de Música i Tapes seguirà el dia 6 amb Urban Flowers; el 13 amb Jazz’t Mates; el 20 Marta i Gregori; i per tancar el cicle el dia 27 d’agost que enguany anirà a càrrec del dj Abel Purroy.

D’altra banda, durant l’estiu també s’han programat activitats setmanals vinculades a la pràctica esportiva i la salut que es faran de l’1 de juliol al 16 d’agost. Es faran classes de Zumba tots els dilluns a la plaça del Morter a partir d’un quart de nou; Aquafitness a les piscines del Secà els dijous de vuit i quart a nou; i Crossfit els divendres, també d’un quart de nou a nou a la piscina del poliesportiu.

Finalment, des de la Paeria es fa incís un any més en la prevenció de la calor, tenint en compte les recomanacions habituals, com beure aigua sovint i menjar fruita, evitar fer exercici a les hores de més calor, tenir especial cura de les persones grans i dels infants, i descansar en espais a l’ombra.  

Comentaris