El 'Camp d'Aprenentatge de La Noguera' compleix una dècada

L'acte tindrà lloc el proper dissabte 19 de novembre a Seró

sero1
photo_camera Els assistents podran gaudir de tot tipus d'activitats, una conferència i una visita guiada

El proper dissabte 19 de novembre 'Seró. Espai transmissorobre les portes per celebrar el desè aniversari del Camp Aprenentatge de La Noguera.

'Experimenta la prehistòria i vine a moure un menhir!' és una proposta organitzada conjuntament per 'Seró. Espai transmissor', el Museu de la Noguera i el Camp d'Aprenentatge de la Noguera. El seu objectiu es donar a conèixer l'excepcionalitat de les estàtues de Seró i de la prehistòria a partir de la realització de diferents activitats, que aniran des de la realització de tallers de collarets, ceràmica, gravats, poliment de pedra, os i petxina, fins a la visita de l'espai.

La jornada s'iniciarà amb la conferència 'Elogi de l'ensenyament de la prehistòria' de Joan Santacana, professor de didàctica de les ciències socials de la Universitat de Barcelona i l'exposició 'La prehistòria a l'ensenyament. Del segle XIX als nostres dies'.

I, com a activitat final es proposa 'Movem un menhir?', mitjançant la qual es vol experimentar amb com s'arrossegava un menhir a la prehistòria.