La propera parada del 'Posa't la Gorra' serà a Balaguer, el 5 i 6 de maig

balaguer1
photo_camera El certamen solidari se celebrarà  a la ciutat el primer cap de setmana del mes de maig

La campanya Posa’t la Gorra treballa a tota marxa a Balaguer amb l’objectiu d’aconseguir consolidar en el calendari festiu de la ciutat, aquesta activitat solidària per lluitar contra el càncer infantil.

Posa’t la Gorra és la primera font de recursos per finançar els serveis i accions que du a terme l’Associació de familiars i amics oncològics de Catalunya (AFANOC)  i concretament pel manteniment de la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals Sant Joan de Déu i la Vall d’Hebron de Barcelona.

El certamen solidari se celebrarà  a la ciutat el primer cap de setmana del mes de maig amb un programa que comptarà amb més activitats de les que es van fer en les dues anteriors edicions. El Posa’t la Gorra 2018 començarà el dissabte dia 5 a partir de dos quarts de nou de la nit amb la segona nit dels famosos, un espectacle de música, humor i màgia que serà presentat per l’actor de la sèrie de Tv3 La Riera, Jaume Casals, i en el qual també es farà el sorteig dels regals que diversos famosos hauran donat a la campanya. El show es farà al Teatre Municipal i costarà 10 euros, que es podrà comprar a partir del 3 d’abril al casal Lapallavacara i anirà acompanyada d’un número per la rifa dels regals.

Des de l’organització del 'Posa’t la Gorra' es remarca la voluntat consolidar aquest certamen solidari sent una diada fixa al calendari anual de la ciutat, i per què no, intentar superar els èxits de les edicions anteriors del 2016 i 2017, que es va arribar a superar la barrera dels 100.000 € recaptats

Curses, sortejos, dinar solidari i unes 130 activitats a la Fira dels Somnis durant el diumenge

L’endemà, el diumenge 6, la campanya continuarà amb la segona edició de la cursa Posa’t la Gorra, un esdeveniment que es farà al Parc de la Transsegre i que estarà dividit en tres modalitats; la de 10 i 5 quilòmetres i la caminada popular de 3. El preu de la inscripció és de 10 euros, diners que donen dret a una gorra, una samarreta i a un pitrall per a la cursa, el número del qual servirà pel sorteig de regals. La jornada s’iniciarà a les nou del matí, i les inscripcions es poden fins el proper 3 de maig a Lapallavacara, a la piscina coberta de Balaguer o en línia

A dia d’avui, un centenar de comerços ja col·laboren amb l’organització, i també més de 80 empreses patrocinen i col·laboren econòmicament omplint amb 60 pancartes el mur de la generositat al riu Segre

Durant el matí també s’organitzaran fins a 130 activitats a la Fira dels Somnis, una fira on es dóna tot i res es ven. Aquests tallers estaran repartits en diversos espais propers al riu Segre i estaran distribuïts per temàtiques amb espais de petit i gran format. Al primer indret també hi haurà instal·lat el bosc dels somnis, una creació que convidarà a reflexionar i manifestar desitjos a través de l’art. També hi haurà un nou espai anomenat el passeig dels pobles, lloc on els 15 pobles participants, a més de realitzar alguna activitat, promocionaran els encants dels seus municipis.

Després de la matinal, el programa continuarà amb un dinar solidari que es celebrarà al pavelló Molí de l’Esquerrà, on també hi haurà sorteig de regals i un ball fi de festa a càrrec del conjunt Còctel. El preu del dinar serà de 15 euros pel menú d'adults i 10 els infants,  i també donarà dret a participar a la rifa d’obsequis.

Comentaris