16.05.2021 |
Territoris.cat

22 I 23 FEBRER

El Carnestoltes del Congre de Balaguer, a punt

Balaguer1
Presentació del Carnestoltes de Balaguer
El Carnestoltes del Congre de Balaguer, a punt

Els propers dies 22 i 23 de febrer, Balaguer celebrarà l’edició de 2020 del Carnestoltes del Congre.

Per segon any consecutiu, tindrà lloc el Concurs de Comparses el dissabte a la tarda, en el que els grups participants han de demostrar els seus talents dalt de l’escenari. Aquesta proposta s'iniciarà un cop finalitzi la Rua, que surtirà de la plaça de la Sardana a les 18.00 h i que es desplaçarà fins a la plaça del Mercadal.

A mitja nit del mateix dissabte tindrà lloc el tradicional Ball de Disfresses, amb els grups de versions Hao Band, Tapeo Sound System i els dj’s Edubsound i Alberto Sans, al pavelló Molí de l’Esquerrà.

Finalment, el diumenge al matí es farà la Gran Rua Infantil, que anirà des del carrer Noguera Pallaresa fins a la plaça del Mercadal. Com a novetat, aquesta acabarà amb l’animació d’una discomòbil infantil, amb el grup Disco Pinky.

Seguint amb la recuperació de tradicions de la ciutat de Balaguer, enguany es podrà tornar a degustar un tast d'olla amb congre gratuït. L’elaboració d’aquest plat anirà a càrrec de l’Associació Dona Rural i el cuiner Josep Maria Morell. A la mateixa plaça Mercadal es podrà seguir tot el procés d’elaboració durant el matí.

carnestoltes cartell 2020

El Carnestoltes del Congre de Balaguer, a punt
comentaris