El Castell del Remei organitza aquest dissabte la 1a Cursa Nocturna

D'altra banda, des del dia 4 i durant tot el juny es podrà veure l'exposició del conte fotogràfic Darrere una copa de vi

Cursa_nocturna_castell_remei_2016_VR interior
photo_camera Presentació de la cursa a la Diputació de Lleida

El Castell del Remei acollirà aquest dissabte dia 4 de juny la 1a Cursa Nocturna, convocatòria organitzada per GoGoGorunners i que forma part del Circuit del Vi. La presentació d'aquesta iniciativa, que pretén promocionar l’esport, la salut i l’enoturisme, es va fer dilluns a la Diputació de Lleida.

La cursa ofereix dos recorreguts: un de 9 km i un altre de 15 km aproximadament, els quals es podran fer corrent o caminant. Els dos sortiran des del Castell del Remei a les 21.30 hores direcció Vallverd, passant per Almassor. 

Els participants de la llarga distància arribaran a l’Estany d'Ivars i Vila-sana, on donaran una volta per anar a buscar el Canal d’Urgell, on es trobaran amb les participants de la curta distància. A partir d’aquest moment, vorejaran el Canal d’Urgell fins a arribar al Castell del Remei. Un dels atractius d’aquesta cursa és que els corredors passaran pel mig del celler del Castell del Remei.
Expo Darrere una copa de vi 1 texte

L'organització oferirà als participants una graellada de carn amb vins del celler a l’arribada. Per fer més atractiva la cursa i donar-li més color, els corredors disposaran de leds de colors i el Castell del Remei estarà il·luminat amb torxes a la sortida i l’arribada.

La cursa ofereix dos recorreguts, de 9 km i 15 km, els quals es podran fer corrent o caminant

La directora de comunicació del Castell del Remei, Mireia Gonzalez, ha explicat que el Circuit del Vi vol promocionar l’esport, la salut i l’enoturisme. Aquesta cursa en forma part juntament amb la Cursa Cara nord (Vimbodi i Poblet) i la cursa entre vinyes de Tomàs Cusiné (El Vilosell).

Cal destacar el vessant solidària de la cursa, mitjançant la qual també es vol donar a conèixer la malaltia de lupus, recaptar fons per la Fundació Catalana de Lupus i destinar-los a la seva investigació. Les inscripcions són  en línia a través de www.cursanocturnadelcastell.org fins dijous que ve. 

D'altra banda, el Castell del Remei inaugurarà també aquest dissabte l'exposició del conte fotogràfic Darrere una copa de vi, la qual es podrà veure durant tot el mes de juny a a la sala d'exposicions Lucilla Atilia.

Darrere una copa de vi neix de la idea  multidisciplinària de barrejar la fotografia, la narrativa i el vi, en un conte fotogràfic ple d'emocions. La historia parla d'una jove compositora que pocs dies abans d'haver d'entregar a la discogràfica el seu darrer treball, per falta d'inspiració i a causa d'una mala ruptura, encara no ha pogut acabar-lo. Tornant a Ivars per desconnectar, es retroba amb les muses i la inspiració, tot acompanyant-ho sempre d'una copa de Gotim Bru. 

Comentaris