09.12.2021 |
Territoris.cat

Una cistella valorada en 4.500 euros i un centenar de regals, els premis d'aquest Nadal per comprar a Balaguer

L'Associació de Comerciants de Balaguer dona 100 regals i una cistella valorada en més de 4.500 euros 1 interior
Presentació de la campanya d'aquest Nadal, organitzada per l'Associació de Comerciants de Balaguer
Una cistella valorada en 4.500 euros i un centenar de regals, els premis d'aquest Nadal per comprar a Balaguer

Sota el lema Enamora’t del Nadal a Balaguer, l’Associació de Comerciants de Balaguer (ACB) donarà aquest divendres dia 1 de desembre el tret de sortida a la campanya de Nadal, que pretén promocionar el comerç de proximitat i animar a tothom a fer les seves compres a la ciutat. Sota aquesta iniciativa, l'agrupació d'establiments comercials repartirà un total  de 100 regals a més d'una cistella valorada en més de 4.500 euros on hi haurà diferents productes -alimentació, informàtica, electrodomèstics, joguets, esports, moda, calçat, papereria- i vals descompte, entre altres.L'Associació de Comerciants de Balaguer dona 100 regals i una cistella valorada en més de 4.500 euros 2 texte

Segons han explicat des de l'associació, els protagonistes de la campanya Enamora't del Nadal a Balaguer seran els clients que comprin en els establiments associats. Aquests, hauran de conservar el tiquet i buscar els ajudants del Pare Noel o bé anar al hall de l’ajuntament. Seguidament, hauran de fer-se una foto "ben divertida i original" en uns photocalls dissenyats per a l’ocasió i fer-la arribar per correu electrònic a [email protected] o per WhatsApp al 689809304, detallant sobretot el nom de la persona i un telèfon de contacte. 

Els clients seran els protagonistes de la campanya de Nadal, ja que s'hauran de fer fotos divertides en uns photocalls i penjar-les a la xarxa social de Facebook

Les fotografies rebudes s’aniran penjant al compte de facebook de l’Associació de Comerciants de Balaguer i aquelles que obtinguin més m’agrada aconseguiran premis. Els guanyadors hauran d’entregar almenys un tiquet de compra d’algun establiment adherit a l’ACB per poder obtenir el premi. Aquest tiquet ha d’estar segellat durant els dies de la campanya comercial de Nadal. Cada setmana es repartiran 20 regals. Els noms dels afortunats i de les afortunades es donarà a conèixer els dijous a migdia i l’entrega de regals tindrà lloc els divendres d’1 a 2 del migdia a la seu de l’associació comercial.

Pel que fa a la cistella, els clients dels establiments associats rebran unes butlletes que hauran d'omplir amb les seves dades i dipositar en una urna que s'ubicarà al hall de l'ajuntament. Per cloure la campanya de Nadal es farà un sorteig i es donarà a conèixer el nom del guanyador.   

La campanya començarà el divendres 1 de desembre de 2017 i s’allargarà fins al divendres 5 de gener de 2018. Els ajudants del Pare Noel passejaran pels carrers de Balaguer els dies 1, 2, 6, 8, 9, 10, 15, 16, 22, 23, 24, 29 i 30 de desembre.

Una cistella valorada en 4.500 euros i un centenar de regals, els premis d'aquest Nadal per comprar a Balaguer
comentaris