01.07.2022 |
Territoris.cat

20 SETEMBRE

La cinquena edició de l’Encontats tindrà lloc el diumenge 20 de setembre

Després de l’ajornament de l’activitat que s’havia de celebrar a l’abril, torna amb canvi d’ubicació

encontats2
La cinquena edició de l’Encontats tindrà lloc el diumenge 20 de setembre

La 5a edició de l'Encontats, el Mercat del Conte Infantil de Balaguer, se celebrarà els dies 19 i 20 de setembre en una nova ubicació per adaptar les diferents activitats a les mesures  establertes en matèria de seguretat i higiene.

Concretament seran tres els escenaris on es desenvoluparan activitats per a públic familiar: la plaça del Pou, la zona del Museu de la Noguera i la plaça Mercadal, que serà l’eix central d’aquesta edició de l’Encontats.

Per unes hores, els contes i les històries fantàstiques prenen els carrers de Balaguer i els infants són els protagonistes de la programació.

A l’Encontats es poden escoltar contes mentre es passeja pel carrer, participar en activitats i jocs i, sobretot, impregnar-se de la fantasia que durant aquell diumenge inunda els carrers de la ciutat.

Per a l’edició d’enguany s’ha nomenat la il·lustradora Pilarín Bayés com a padrina de l’esdeveniment, que agafarà el relleu de mans de Roser Capdevila

Pel que fa a la programació d’activitats pròpiament dita, es comptarà la Companyia del Príncep Totilau, Sandra Rossi, Fes-t’ho com vulguis, Umpalumpa, Patricia McGill i Ada Cusidó en els diferents contacontes per a nadons i per a infants de més de 4 anys.

Per començar les activitats de tarda, la Companyia Teatre Nu ens farà gaudir amb el seu espectacle 'La llebre i la tortuga'.

La cloenda d’aquest any tornarà a ser un concert ben animat a càrrec de Lali BeGood amb l’espectacle 'Futur-Oh! I el nen que portes dins!!'.

A diferència d’altres edicions, aquest any és necessari fer la reserva de plaça prèvia per poder assistir a qualsevol de les activitats programades

En paral·lel, el Museu de la Noguera ha programat l’exposició  'Contes infantils de la guerra', que es podrà visitar fins el dia 1 de novembre. Es tracta d'una mostra que pretén donar una visió de la producció editorial infantil duta a terme durant la Guerra.

ENCONTATS-CARTELL-2020

La cinquena edició de l’Encontats tindrà lloc el diumenge 20 de setembre
comentaris