20 setembre

La cinquena edició de l’Encontats tindrà lloc el diumenge 20 de setembre

Després de l’ajornament de l’activitat que s’havia de celebrar a l’abril, torna amb canvi d’ubicació

encontats2

La 5a edició de l'Encontats, el Mercat del Conte Infantil de Balaguer, se celebrarà els dies 19 i 20 de setembre en una nova ubicació per adaptar les diferents activitats a les mesures  establertes en matèria de seguretat i higiene.

Concretament seran tres els escenaris on es desenvoluparan activitats per a públic familiar: la plaça del Pou, la zona del Museu de la Noguera i la plaça Mercadal, que serà l’eix central d’aquesta edició de l’Encontats.

Per unes hores, els contes i les històries fantàstiques prenen els carrers de Balaguer i els infants són els protagonistes de la programació.

A l’Encontats es poden escoltar contes mentre es passeja pel carrer, participar en activitats i jocs i, sobretot, impregnar-se de la fantasia que durant aquell diumenge inunda els carrers de la ciutat.

Per a l’edició d’enguany s’ha nomenat la il·lustradora Pilarín Bayés com a padrina de l’esdeveniment, que agafarà el relleu de mans de Roser Capdevila

Pel que fa a la programació d’activitats pròpiament dita, es comptarà la Companyia del Príncep Totilau, Sandra Rossi, Fes-t’ho com vulguis, Umpalumpa, Patricia McGill i Ada Cusidó en els diferents contacontes per a nadons i per a infants de més de 4 anys.

Per començar les activitats de tarda, la Companyia Teatre Nu ens farà gaudir amb el seu espectacle 'La llebre i la tortuga'.

La cloenda d’aquest any tornarà a ser un concert ben animat a càrrec de Lali BeGood amb l’espectacle 'Futur-Oh! I el nen que portes dins!!'.

A diferència d’altres edicions, aquest any és necessari fer la reserva de plaça prèvia per poder assistir a qualsevol de les activitats programades

En paral·lel, el Museu de la Noguera ha programat l’exposició  'Contes infantils de la guerra', que es podrà visitar fins el dia 1 de novembre. Es tracta d'una mostra que pretén donar una visió de la producció editorial infantil duta a terme durant la Guerra.

ENCONTATS-CARTELL-2020

Comentaris