El cos de Protecció Civil de Montgai, estrenen el seu propi equipament

El cos de Protecció Civil, presta els seus serveis quan hi ha fires o festes, però també en casos d’emergència com la riuada del novembre de l’any passat

L'alcalde Jaume Gilabert i els membres de Protecció Civil de Montgai
photo_camera L'alcalde Jaume Gilabert i els membres de Protecció Civil de Montgai

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Montgai va presentar en societat aquest dimecres el nou l'equipament que lluiran a partir d'ara. Aquest col·lectiu forma part d'una organització de caràcter voluntari i altruista constituïda el 2014 per l'Ajuntament de Montgai per col·laborar en tasques de prevenció o en situacions d'emergència.

L'objectiu del cos és protegir les persones, els béns i el medi ambient davant de situacions de greu risc col·lectiu, catàstrofes o desastres públiques. En l'àmbit municipal els membres de Protecció Civil presten el seu servei en els certàmens firals i festes populars, i en episodis d'emergència com la riuada que es va produir al mes de novembre de l'any passat, segons explica l'alcalde de Montgai Jaume Gilabert.

L'Associació té la voluntat ampliar la prestació a altres municipis de la zona. De fet, els voluntaris de Montgai ja van actuar a Penelles durant el Gar-Gar Festival i també a la Fira de la Perdiu de Vilanova de Meià.

  

Comentaris