Creu Roja de la Noguera, fomenta la solidaritat amb els avis i àvies de la comarca

Els avis i àvies de la Noguera elaboren treballs manuals per la quitxalla
photo_camera Els avis i àvies de la Noguera elaboren treballs manuals per la quitxalla

Creu Roja de la Noguera, arrenca una nova edició del projecte Avis i àvies solidaris, una iniciativa que té com a objectiu que el col·lectiu de la gent gran de la comarca participi en la campanya Cap nen sense joguines.

El projecte es basa en la venda de diferents objectes artesanals elaborats pels avis i àvies de les residències geriàtriques. Els objectes es venen en diversos mercats i parades puntuals en alguns municipis de la comarca

Aquest any, a més dels ja típics mercats de Balaguer, Artesa i Ponts hi haurà parades a Algerri, Bellcaire, Termes i també Albesa.

De setembre a novembre, els residents, que col·laboren voluntàriament en aquesta iniciativa, han treballat en els productes artesanals que seran venuts a partir del dimecres 17 de novembre als mercats i parades.
 

Els avis i àvies de la Noguera elaboren treballs manuals per la quitxallaEn la campanya 2016-2017, gràcies a aquesta recaptació, es van atendre 225 infants, corresponents a 105 famílies, d'arreu de la Comarca.

Amb aquesta iniciativa, les residències i Creu Roja volen difondre la idea que les persones grans encara són molt vàlides per col·laborar activament en la societat sempre que es faciliti l'accés als recursos i es proposin activitats adequades

Per complementar el projecte, Creu Roja Joventut posarà en diversos punts de la ciutat contenidors de recollida de joguina nova.
Creu Roja Joventut aquest any, realitzarà una parada el dia 2 a la Fira de Santa Llúcia de Balaguer i el dia 29 de novembre a Ponts, es vendran joguines de segona mà. Els diners que s'obtinguin es destinaran també a la campanya de joguines.

Les residències que enguany participaran en el projecte són: Santa Maria, San Domènec i Comtes d'Urgell de Balaguer, Verge del Castell de Cubells, Verge d'Aguilar d'Os de Balaguer, Cal Tomeu de Cabanabona, Residència d'Àger, Residència Municipal d'Artesa de Segre i de Gestió Municipal de Ponts. Entre 70 i 80 àvies i avis col·laboraran en aquesta XIV edició del projecte.

Comentaris