Cubells celebra la Festa de la Gent Gran

Els assistents a la Festa de la Gent Gran
photo_camera Els convidats a la Festa de la Gent Gran

Cubells celebra la Festa de la Gent Gran. La diada va tenir lloc diumenge 10 de juny i es va commemorar les persones nascudes entre els anys 1925 i 1933. L’acte va començar a partir de migdia a la plaça del Castell, on es van trobar tots els convidats i les seves famílies.

Josep Regué, alcalde de Cubells, explica que, al municipi, entre Cubells i la Torre de Fluvià hi viuen un total 40 persones nascudes entre aquestes dates. Per nosaltres és un regal cada any de més que podem compartir aquesta diada amb els grans del nostre municipi. Pel Cubells, la festa de la gent gran és un dia molt especial i és un dels actes en els que hi sol participar la gran major part de persones del nostre poble, ja que a tots ens agrada retre aquest homenatge als nostres veïns i veïnesapunta Regué.

La celebració, la qual està organitzada per l’Ajuntament, el Consell Comarcal de la Noguera i la Diputació de Lleida, va comptar amb un dinar popular al local del Castell i la posterior entrega de les plaques commemoratives. La festivitat va finalitzar amb l’actuació musical de La Tuna de Dret.

 

Comentaris