Cursos d'aprofitament alimentari per a usuaris del Banc d'Aliments i Àgape, a la Noguera

Cursos aprofitament alimentari La Noguera
photo_camera Imatge de la primera sessió del primer curs d'aprofitament alimentari del 2018

El diluns 7 de maig va començar el primer curs d’aprofitament alimentari del 2018 que des de l’any 2015 organitza l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Projecte Àgape i el Pla d'Inclusió Social.

Aquest curs es fa dos vegades a l'any i s’adreça a persones i famílies receptores d'aliments del Projecte Àgape que vénen derivades tant de Serveis Socials, com de Creu Roja i Càritas

En el curs que va començar ahir, dimarts 8 de maig, al Centre Obert La Noguera, on hi participen 30 persones distribuïdes en dos grups de 15 persones. El curs consta de 2 sessions per grup, els dies 7 i 14 de maig el primer, i els dies 9 i 16 de maig el segon. En la primera sessió, tècnics d'Àgape i del PLIS parlaran de l'aprofitament i el malbaratament alimentaris, i dels supermercats i dels aliments, i un nutricionista explicarà la piràmide nutricional, hàbits d'alimentació saludable, i com emmagatzemar i conservar els aliments. En la segona sessió, un cuiner professional ensenyarà algunes receptes de plats basats en els aliments que habitualment s'obtenen a Àgape i als Bancs d'Aliments, i també explicarà alguns trucs culinaris per aprofitar els aliments sobrants.

Comentaris