Detenen 'in franganti' dos joves que robaven en un centre comercial de la Noguera

Els fets van passar a primera hora de la matinada de dilluns, en un centre comercial situat a Vallfogona de Balaguer

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Balaguer van detenir aquest dilluns dos joves, de 17 i 19 anys, tots dos de nacionalitat marroquina i veïns de la capital de la Noguera, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Els fets van passar a primera hora de la matinada de dilluns, en un centre comercial situat a Vallfogona de Balaguer, segons un comunicat emès pel cos policial. 

Una dotació de seguretat ciutadana realitzava un patrullatge preventiu de robatoris per la població i va donar una volta al perímetre de l’esmentat establiment. Els mossos es van adonar que a la zona del moll de càrrega hi havia un munt de productes apilats i es van aturar per comprovar de què es tractava. Seguidament van veure que eren productes que algú havia tret de dins del comerç i els estava preparant per endur-se’ls. Atès que tot apuntava que els lladres encara estaven dins el centre comercial, van demanar recolzament policial i també es va avisar un responsable de l’empresa.

Els policies van efectuar poc després un escorcoll de l’immoble i van localitzar dos individus, amagats a la sala on es trobaven els contenidors de brossa. Tots dos van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori. Posteriorment, per les immediacions els agents van localitzar una furgoneta que havien estacionat els detinguts i amb la qual, suposadament, pensaven traslladar els productes sostrets.

Els dos detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria de Balaguer. Un haurà de personar-se a la Fiscalia de Menors i l’altre als jutjats de Balaguer, quan siguin requerits.

comentaris