22.06.2021 |
Territoris.cat

AGOST

Penelles manté dempeus la 5a edició del GarGar Festival en format reduït

Penelles també anuncia l'organització del anuncia el Festival de música Mur Fònic
GarGar02
Penelles manté dempeus la 5a edició del GarGar Festival en format reduït

Penelles ha anunciat que continuarà potenciant la cultura, a pesar de la situació actual que viu el país i les terres de Ponent. Per això, no han suspès el festival GarGar, trobada cultural que tindrà lloc a l’agost canviant completament de format.

Aquest, iniciat per l’artista Berni Puig pintant l’interior de l’església Sant Joan Baptista que serà inaugurada pròximament, tindrà lloc durant tot el mes amb la presència de deu artistes que aniran realitzant varies actuacions a les parets de la vila, sense coincidir entre ells, i on la part més festiva desapareix.

El director del festival, Jordi Solsona, ha comentat que aquest any el festival busca tornar a l’estil clàssic de l’street art amb referents com Musa71 i Zach Oreo.

Per altra banda, i com a novetat d'enguany, Penelles organitzarà el festival de música MUR FòNIC, Sons de l’Oest. El festival format per varies fases, inclou una fase de selecció, de la qual sortiran sis grups o artistes guardonats. Aquests tocaran en varis concerts distribuïts entre els dissabtes 8, 15 i 22 d’agost durant la tarda i se’ls farà saber el premi a la gala final, que tindrà lloc el 29 d’agost amb la presència del Mag Lari i Cesc Freixas.

Penelles manté dempeus la 5a edició del GarGar Festival en format reduït
comentaris