23.05.2022 |

Els escolars de Camarasa es deixen seduir per 'Territori Artemisa'

La proposta preveu diferents propostes artístiques, experiencials i de reflexió col·lectiva, d'art públic, muralisme o landscape art, entre altres

Camarasa presenta als seus escolars 'Territori Artemisa'
Camarasa presenta als seus escolars 'Territori Artemisa'
Els escolars de Camarasa es deixen seduir per 'Territori Artemisa'

Camarasa va presenta el divendres 18 de juny el projecte 'Territori Artemisa', una iniciativa artística que vincula la memòria històrica, el paisatge, la natura i la creativitat.

'Territori Artemisa' projecta un programa d'activitats divers, que passa des de la creació d'un mural que revisita la memòria històrica local a la façana de l'edifici dels magatzems municipals del poble, fins a diferents activitats en l'àmbit educatiu i experiencial adreçades als infants i que tindran lloc al llarg del 2021.

En la presentació va intervenir els artistes Roc Blackblock i Foxy, que van compartir amb els nens i nenes de l'escola les seves experiències, inquietuds i coneixements

Després de tot un procés participatiu i de documentació, Roc Blackblock realitzarà a principis del mes de setembre un mural en homenatge a les Artemises camarasines, representades en les dones grans, en les padrines, en les àvies que han tingut i continuen tenint cura del poble.  

Els dies 23 i 30 de juliol, i el 6 d'agost, està prevista la realització d'un taller mural per a nens i adolescents, al casal d'estiu, a càrrec de l'artista Foxy. El mes de setembre, liderarà la mateixa proposta l'artista Llukutter, amb l'alumnat de l'escola de Camarasa.

Conclourà aquest cicle d'activitats la realització del mural per part de Roc Blackblock, intervenció que es realitzarà del 26 al 30 de setembre.

'Territori Artemisa' donarà continuïtat a les intervencions d'art públic realitzades al municipi amb anterioritat, obres de les artistes Lily Brick i Maga

Els escolars de Camarasa es deixen seduir per 'Territori Artemisa'
comentaris