Es difonen els atractius de la vall de Meià amb un famtrip

En aquesta descoberta s'ha comptat amb la col·laboració dels elaboradors locals, que han ofert una selecció dels productes gastronòmics de la vall

Centre d'Interpretació de Vilanova de Meia
photo_camera Centre d'Interpretació de Vilanova de Meia

El Centre d'Interpretació de Vilanova de Meià, en col·laboració amb el Museu de Suport Territorial de la Noguera i l'Ajuntament de Vilanova de Meià, ha promogut un famtrip per a donar a conèixer als agents turístic de la comarca els principals atractius de la vall de Meià.

S'ha apropat, entre altres, la importància mundial dels seus fòssils -molts d'ells repartits pels grans museus d'Europa-, el llegat del seu patrimoni cultural, la força de la natura, el sabor genuí de la seva gastronomia.

La visita ha comptat amb dos grans mestres de cerimònia, el paleontòleg Àngel Galobart, comissari de l'exposició sobre la petjada dels dinosaures a les terres de Ponent; i el professor emèrit Ramon Bernaus, gran coneixedor de la història del Priorat de Santa Maria de Meià. 

S'ha comptat amb la col·laboració dels elaboradors locals que han ofert la qualitat dels productes de la vall: l'especificitat del seu oli ecològic fet a partir de l'oliva verdiell, els formatges frescos i curats, la tòfona, els vins, les anous i la dolça confitura.

Comentaris