Es presenta el projecte 'Pati Obert' a l'Escola Àngel Guimerà de Balaguer

'Pati Obert' s'emmarca en el Programa Treball als Barris 2020, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya

Presentació del Projecte Pati Obert a l'Escola Àngel Guimerà de Balaguer.
photo_camera Presentació del Projecte Pati Obert a l'Escola Àngel Guimerà de Balaguer.

Avui 8 de juliol s'ha presentat el projecte 'Pati Obert' a l’Escola Àngel Guimerà, al Centre Històric de Balaguer, un acte que s'emmarca en el Programa Treball als Barris 2020.

L’objectiu general d'aquest és optimitzar l’ús del pati escolar de l’Escola Àngel Guimerà més enllà de l’horari escolar, durant els mesos d’estiu, per donar resposta a la necessitat de més espais públics pròxims al joc, al lleure i  l’esport.

'Pati Obert' vol oferir espais adequats de lleure, trobada i convivència que facilitin la interrelació i convivència ciutadana en el Centre Històric de Balaguer

La data d’inici del Pati Obert a l’Escola Àngel Guimerà serà el proper divendres 16 de juliol i finalitzarà el 12 de setembre de 2021.

Cada setmana es realitzaran 12 hores de Pati Obert, distribuïdes en el següents dies i horari: dimecres, divendres i diumenge de 18.00 a 21.00 hores; i el dissabte, de 10.00 a 13.00 hores.

Les persones destinatàries d'aquesta activitat són nens i nenes de 8 a 12 anys, així com als infants menors de 8 anys acompanyats dels seus pares, mares o familiars, del barri, i de la resta de Balaguer.

Aquesta iniciativa socioeducativa compta amb dues persones responsables i coordinadores del projecte qui s’encarregaran d’organitzar i dinamitzar diverses activitats esportives, manualitats, jocs tradicionals, jocs d’aigua, ball

Comentaris