Cáritas dóna a conèixer els seus projectes als escolars de Balaguer

Balaguer interior
photo_camera Els alumnes de l'Escola La Noguera participant en tallers en el marc del Dia de la Pau i la No-violència

La comunitat educativa de l'Escola La Noguera ha participat en un seguit d'activitats per celebrar aquest dimarts 30 de gener el dia de la Pau i la No-violència. Al llarg de tot el dia s’han fet diverses activitats com ara cantar cançons o realitzar debats sobre la Pau.

En les jornades hi han participat diverses institucions i entitats com Mossos d'esquadra, Centre veterinari Montsec, LIKA, Nexes socials, CatSalut, Càritas d'Urgell, SIAD i Creu Roja. 300x600

Per la seva banda, dins la campanya institucional Fem Comunitat Acompanyant, Cáritas ha iniciat en aquesta jornada els tallers Treballem els Valors, on durant els propers mesos les escoles de Balaguer que ho sol·licitin podran participar-hi. Els centres educatius inscrits fins ara de Balaguer són l’Institut Ciutat de Balaguer, Gaspar de Portolà, Escola Pia, La Noguera i Àngel Guimerà. També s’hi ha inscrit l’Escola de Ponts, on es realitzaran tallers de Solidaritat, Voluntariat i Comerç Just.

Aquests tallers, amb què es vol difondre els projectes que es fan a Cáritas, es realitzen a primària i secundària, tenen una durada de 50 minuts i se centren en el treball cooperatiu i el desenvolupament de les habilitats personals dels alumnes.

 

 

comentaris