Del 4 de setembre al 31 de gener de 2022

El Monestir de les Avellanes acollirà l'exposició de l'artista Evelí Adam 'Escultura i Paisatge'

Es tracta d'un elogi a la natura a través de l'escultura, la pintura i les tècniques mixtes

Exposició 'Escultura i Paisatge', de l'artista Evelí Adam.
photo_camera Exposició 'Escultura i Paisatge', de l'artista Evelí Adam.

El pròxim 4 de setembre, el Monestir de les Avellanes acollirà la inauguració de l'exposició temporal 'Escultura i paisatge', que recull l'obra de l'artista Evelí Adam.

En aquest acte es comptarà amb la participació de l’activista cultural Carme Brugarola i s'enllaçarà amb el concert de la cantant Lídia Pujol a l’església del monestir (20.00 hores).

Una mostra sorgida de l’experimentació constant de l’artista amb el material, les seves textures, el seu color i els diferents suports que componen cada obra.

'Escultura i paisatge' serà visitable fins al 31 de gener de 2022

L’exposició es compon de tres tipologies d’obres: les realitzades en fusta, les obres de pintura acrílica i les de ferro barrejat amb fusta o ceràmica. Amb la fusta Evelí Adam crea el seu propi mètode artístic de treball, ja que la base de les seves obres són les serradures, encenalls i altres restes de la fusta. Amb aquest material elabora una massa que modela i manufactura amb les mans. Per altra banda també fa escultures creades a partir de fusta noble tallada i polida.

Les obres de pintura acrílica estan realitzades sobre tela amb un treball molt exhaustiu i precís centrat en un element concret en cada representació.

Comentaris