Del 9 al 13 de novembre

Antonio Orozco, Roba Estesa i Ariel Rot actuaran a les Festes del Sant Crist de Balaguer

El pavelló Inpacsa serà l'escenari escollit per aquestes actuacions musicals de primera línia

Presentació dels caps cartell concerts Festa Major del sant Crist de Balaguer ©AjBalaguer
photo_camera Presentació dels caps cartell concerts Festa Major del sant Crist de Balaguer

Aquest dilluns 30 de maig ha tingut lloc la presentació del cartell de la programació jove de les Festes del Sant Crist 2022 a Balaguer. 

Antonio Orozco, Ariel Rot & Kiko Veneno i Roba Estesa, els caps de cartell

La música serà la gran protagonista d'aquesta proposta adreçada als joves, apostant per actuacions on es recupera el format del Gran Concert la setmana prèvia a les Festes del Sant Crist.

El cantant Antonio Orozco és un dels primers confirmats en assistir a les Festes del Sant Crist. El seu concert arribarà el dissabte 5 de novembre a les 23.00 hores, al pavelló d’Inpacsa. El cost de l'entrada serà de 30 euros, i es podran adquirir pròximament en línia a codetickets.com.

El divendres 11 de novembre serà el torn de l'actuació dels grups Roba Estesa, Pachuco i dj Moncho, i el dissabte 12 tancaran els concerts Ariel Rot & Kiko Veneno y  amigos, Banda Neon i la dj Agatha Pher.

Els concerts dels dies 11 i 12 seran gratuïts, i tornaran a desenvolupar-se al pavelló Inpacsa 

La Paeria de Balaguer aposta per una oferta de concerts molt variada i per a totes les edats, on els grups han estat escollits per abastar diferents tipus de música i franges d'edat, i també s’ha volgut tenir en compte la diversitat de gènere.

Comentaris