El certamen vol seguir promocionant l’slow food i les teràpies naturals

IMG_4931-1024x575
photo_camera Alguns dels expositors de la darrera edició del festival

La Fira d’Alimentació i Salut tornarà a Balaguer els pròxims 27 i 28 d’octubre en la seva onzena edició. L’associació Slow Food Terres de Lleida ha començat a treballar en l’organització d’un certamen que ha esdevingut tot un referent en el sector de l’alimentació i les teràpies naturals.

La cita, que tindrà lloc un any més al pavelló d’Inpacsa, mantindrà el mateix format dels últims anys en el que combina diferents espais de conferències, tallers i degustacions amb el Mercat de la Terra on empreses del territori exposaran els seus productes als visitants.

En l’espai de conferències, la fira comptarà amb la participació de ponents de reputat prestigi en l’àmbit de la medicina i la nutrició que compartiran amb els seus coneixements i experiència amb als assistents. Pel que fa al Mercat de la Terra, enguany preveu reunir al voltant d’un centenar d’expositors que presentaran als visitants una oferta de productes artesanals elaborats sota uns valors de defensa de la sostenibilitat i el comerç just.

En els últims anys el creixement exponencial de la fira ha convertit Balaguer en un pol d’atracció pels interessats en la bona alimentació i les teràpies naturals. El certamen va reunir la darrera edició més de 6.000 persones arribades de diferents punts de Catalunya i de la resta de l’Estat així com també d’altres països.

Comentaris