Fira Q de Balaguer es trasllada a la xarxa del 24 d'abril a l'1 de maig

Enguany participaran a Fira Q un total de 120 expositors, que presentaran la seva oferta en aparadors virtuals, descobrint la riquesa dels sectors econòmics: l'automoció, el comerç i serveis, el producte de proximitat, l'habitatge i la construcció, i la restauració i l'oci
Imatge del recinte de Fira Q de Balaguer en la darrera edició
photo_camera Imatge arxiu, del recinte de Fira Q de Balaguer @Territoricat

Fira Q de Balaguer, també ha sigut un dels ecartaments lleidatans que ha hagut d'adaptar-se al format digital per tal de poder afrontar la situació sanitària i preventiva. Per aquest motiu des de la Paeria de Balaguer s'ha organitzat un Fira Q en versió digital, que per altra banda també permetrà prolongar el certamen comercial del 24 d'abril a l'1 de maig.

La Fira es podrà visitar en el web Fira Q, una plataforma digital en la qual es trobaran, amb diferents apartats tot seguint el model propi de la fira presencial i, per una altra, la fira serà present als negocis i establiments inscrits, amb la voluntat que durant tota la setmana se celebri en cada comerç o establiment una gran activitat comercial, amb ofertes, promocions, descomptes, sortejos, i experiències amb la voluntat que incentivin les vendes amb avantatges molt atractius.

Enguany participaran a Fira Q un total de 120 expositors, que presentaran la seva oferta en aparadors virtuals, descobrint la riquesa dels sectors econòmics: l'automoció, el comerç i serveis, el producte de proximitat, l'habitatge i la construcció, i la restauració i l'oci

Jordi Ignasi Vidal, Ester Guarné, i Antonieta Martínez persenten Fira Q BalaguerEn cada sector, en entrar-hi, hi haurà els logos de les empreses i comerços participants, una descripció del negoci, un vídeo de presentació i una oferta o promoció Fira Q que farà precisament transportar la Fira als comerços, tal com es pretén en allargar el certamen una setmana.

D'aquesta manera, durant tota la setmana hi haurà fira a la ciutat. A més, es podran aconseguir ofertes, descomptes, promocions, sortejos, experiències... tot comprant a la ciutat de Balaguer i vinculant-ho també amb la campanya comercial Troba-ho a Balaguer!

La Fira comptarà també amb un programa d'activitats paral·lel: presentacions de novetats, xerrades, elaboracions de receptes amb diferents cuiners i cuineres, presentació dels productes de la terra, sota el paraigua de la campanya Aliments del Territori i Tu impulsada pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i un Show Room en viu sota el concepte Moda 25600 BLG a l'aire lliure.

Web de la Fira Q BalaguerTambé hi haurà l'espai Menuts Q on es farà un concurs de cuina infantil, amb dues modalitats d'edat, que els nens i nenes hauran de seguir en línia i després presentar una fotografia de la seva recepta. Aquest concurs serà el dissabte d'un plat i el diumenge d'unes postres i anirà a càrrec d'uns joves" cuiners" balaguerins. Hi haurà premis molt interessants per als menuts.

En altres franges horàries també es podran fer uns tallers que estaran penjats al web conduït per propietàries de negocis de la ciutat

A banda, d'aquests estands, a la web també hi haurà les salutacions de les autoritats que inaugurin la fira, un vídeo de presentació de la ciutat de Balaguer.

La Paeria de Balaguer, per tal de seguir ajudant els sectors econòmics de la ciutat, sortejarà entre tots els que visitin el web de la Fira Q i que responguin una senzilla enquesta de valoració, 15 vals de 100 euros per bescanviar-los entre els expositors presents a la Fira

comentaris