Homenatge als 'Grans mestres lleidatans del segle XX' en l'Aplec del Castell del Remei

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, el celler celebra el seu tradicional aplec a l’entorn únic de Castell del Remei amb un programa engrescador d’activitats per a grans i petits

Aplec del Castell del Remei d'edicions anteriors 1
photo_camera Ermita de la Mare de Déu del Remei en la colònia Agrícola del Castell del Remei

El celler Castell del Remei celebra el diumenge 23 d'abril el seu tradicional Aplec, coincidint amb la diada de Sant Jordi, amb una gran varietat d'activitats, per a grans i petits, en un entorn enoturístic únic. La jornada començarà a les 10 hores amb el tradicional toc de sirena de la finca i la darrera activitat tindrà lloc a les 13 hores, amb el vermut popular i música en directe a càrrec del duet de veu i piano Tui Higgins i Víctor Alba.

Cartell Aplec 2017Durant tot el matí hi haurà una gran varietat d'activitats a la finca i a l'entorn on es podrà gaudir d'exposicions, paradetes de venda de roses i llibres, música en directe, un mercat d'artesania i productes de proximitat, contes i teatre per a nens, un castell inflable infantil, passejades en carruatge de cavalls i visites gratuïtes i guiades; entre d'altres. A més, aquest any, s'estrena el tast literari que consistirà en la lectura de poemes inèdits a càrrec dels seus propis autors: Josep Vallverdú (premi d'honor de les Lletres Catalanes i padrí d'aquesta iniciativa), Eduard Batlle, Josep Borrell, Xavier Macià, Àngels Marzo, Anton Not, Joan Rovira, Josep M. Sala-Valldaura, Eduard Sanahuja, Jaume Suau i Àlex Susanna; poetes contemporanis catalans de renom.

Presentaciò de l'Aplec del Castell del RemeiA més, del 23 al 5 de maig, Castell del Remei acollirà l'exposició de pintura i dibuix Grans mestres lleidatans del segle XX a la sala Lucilla Atilia del celler, amb obres de Gosé, Morera i Galícia, Gili i Roig, peces de la galeria d'art Indecor i obres de col·lecció particular.

Aquest any, s'estrena el tast literari que consistirà en la lectura de poemes inèdits a càrrec dels seus propis autors: Josep Vallverdú.padrí d'aquesta iniciativa, Eduard Batlle, Josep Borrell, Xavier Macià, Àngels Marzo, Anton Not, Joan Rovira, Josep M. Sala-Valldaura, Eduard Sanahuja, Jaume Suau i Àlex Susanna

Per a l'ocasió se suggereix una vestimenta de color blanc, preferiblement d'estil noucentista català. Amb el hastagh #AplecdelCastell17 es podrà participar en el concurs fotogràfic a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.

Encara que Castell del Remei centra la seva activitat en l'elaboració de vi, és molt més que un celler. El complex d'edificis que envolten la finca gaudeixen d'un encant que rebel·la la llarga història de la propietat, que es desenvolupa i creix també com destí enoturístic únic a la denominació.

Comentaris