06.10.2022 |

El III Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens es declara desert

El jurat ha pres aquesta decisió després de valorar totes les obres presentades 

Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens
Fragment del cartell del Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens
El III Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens es declara desert

El jurat qualificador de la tercera edició del Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens ha decidit, després de valorar les 16 obres presentades, deixar el premi desert. 

Aquest premi anual té un import de 4.000 euros i l’obra guanyadora es publica en una col·lecció especial de l’Editorial Meraki, un segell d’Edicions Salòria

El jurat està format per la il·lustradora Roser Capdevila, Presidenta d’Honor, per l’escriptor, editor i mestre, Ramon Besora, President del Jurat; per l’impulsor de la llibreria L’Argonauta, Andrea Giovannoli, la bibliotecària i directora de la Biblioteca Pública de Balaguer, Núria Arbós; la directora de l’escola Alfred Potrony, Elisa Navarro; el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Térmens, Vicenç Pascual; l’especialista en premsa i màrqueting, Sílvia Rodríguez, el responsable d’Edicions Salòria, Marcel·lí Pascual, l’editora de BindiBooks, Cristina Feliu, la responsable de la Biblioteca de Térmens, Tatiana Cercós, i la guanyadora de la darrera edició, Anna Font. 

La primera edició del premi la va guanyar l’artista Natalia Domanova amb l’obra 'El Sr. Mongeta, la Sabata i el Botó', escrita i il·lustrada per ella mateixa; i la segona edició la va guanyar la il·lustradora Anna Font amb l’obra 'En Gafarró estrena barret', que es va publicar el setembre passat.

El proper mes de març es presentaran les bases de la quarta convocatòria del premi que mantindrà l’essència amb la qual es va impulsar des del consistori termení

La temàtica del premi valora especialment que els àlbums facin referència al món rural i al primer sector, que són els eixos de la societat i l’economia lleidatana. Tot i això, la convocatòria és oberta a totes les temàtiques i finalment el que el jurat valorarà serà la qualitat i l’originalitat dels treballs presentats, tant pel que fa als textos com a les il·lustracions.

 

El III Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens es declara desert
comentaris