Del 12 al 15 de maig

L'antiga Escola Pia de Balaguer tornarà a vibrar al ritme del jazz amb 'Jazz al Pati'

La Fundació Marguerida Montferrato atorgarà el premi al millor intèrpret del Festival

Presentació del cartell de 'Jazz al pati'
photo_camera Presentació del cartell de 'Jazz al pati'

Del 12 al 15 de maig, l'antiga Escola Pia de Balaguer tornarà a ser l'escenari de la 5a edició de Jazz al Pati.

Mostra internacional de joves intèrprets organitzada per l’Escola Municipal de Música amb la col·laboració de la Biblioteca Margarida de Montferrat

L'esdeveniment comptarà un any més amb  les formacions més rellevants dels centres superiors de música de Catalunya en l’especialitat de Jazz, ESMUC, Liceu i Taller de Músics i, a més enguany, com a escola convidada intervindrà el Centro Superior de Música Creativa de Madrid.

Entre les actuacions previstes, destaca la Poesia en jazz. Especial Dones; el diumenge dia 15, 'Històries de jazz', en el marc del cicle Assolellats; i el concert de Jordi Guixé, inclòs en la programació de la capital de la sardana.

La 5a edició de Jazz al Pati començarà el dia 12 de maig amb les habituals audicions matinals pedagògiques i seguirà al vespre amb l'espectacle 'Poesia en Jazz. Especial dones', a càrrec del grup vocal Divadams.

El divendres 13 serà el torn d'Origins Quartet del Conservatori del Liceu, un clar exponent de les noves corrents creatives del jazz a casa nostra, i d'Ernest Pipó del Taller de Músics amb una adaptació jazzística d’un repertori de 'negrospirituals'.

El dissabte 14 de maig comptarà amb la presència d'Anna Blasco Quintet de l'ESMUC i amb els alumnes del Centre de Música Creativa de Madrid que treballen la mescla de diversos estils musicals tenint en compte una base procedent del jazz i la fusió d’avantguarda.

En la 5a edició de Jazz al Pati, la Fundació Marguerida Montferrato atorgarà el premi al millor intèrpret del Festival

comentaris