27.05.2022 |

FEBRER

'Biblioteques amb DO' torna a maridar el vi, la música i el teatre a Balaguer

La Biblioteca Margarida de Montferrat serà l'escenari de quatre noves activitats lligades a aquesta proposta
La Biblioteca Margarida de Montferrat
La Biblioteca Margarida de Montferrat
'Biblioteques amb DO' torna a maridar el vi, la música i el teatre a Balaguer

Durant el mes de febrer tornarà a materialitzar-se les 'Biblioteques amb DO', un projecte que porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya des de fa deu anys.

En el seu afany de recórrer la diversitat de les facetes de la cultura del vi, l'edició del 2022 posarà l'accent en el món del vi i el medi ambient

'Biblioteques amb DO' reforça els recursos informatius sobre la cultura vitivinícola que ofereixen les biblioteques i els dinamitza a través d’un programa d’activitats culturals variades i per a tots els públics: rutes literàries entres vinyes, recitals de poesia, concursos de fotografia, hores del conte, entre d'altres i sempre amb el món del vi per tema. Com és habitual, el projecte es desenvolupa en forma d'itinerari de gener a novembre, de manera que cada mes està dedicat a una DO i a un grup de biblioteques que la representen.

La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer, que hi intervé per setè any consecutiu, acollirà quatre activitats durant el febrer en col·laboració amb el Celler Rubió de Sòls de Foradada.

El dimarts 8 de febrer, a les 18.00 hores, tindrà lloc l’espectacle familiar d'objectes i titelles "Pedalant entre vinyes" a càrrec de la Companyia Daina Teatre; el dissabte 12 de febrer, de 10.00 a 12.00 hores, serà el torn d'una sortida al Celler Rubió de Sòls, a Foradada, on l’enòloga Judit Sogas oferirà una visita guiada al celler i a les vinyes, a més d’un tast de vins de la seva producció.

El dimarts 15 de febrer, a les 20.00 hores,  tindrà lloc el concert de presentació del darrer disc de Joan Blau, 'Arrels de músic', un LP que ha anat creant mes a mes en el seu repte personal de presentar cada mes una nova cançó en col·laboració amb amics i amigues. 

La darrera activitat prevista és un curs de tast de vins 'Taller de vins de la Noguera', a càrrec de l'enòlogoa i viticultora Judit Sogas, del celler Rubió de Sols. Aquesta activitat es farà el divendres 22 d’abril a les 19.00 hores.

'Biblioteques amb DO' torna a maridar el vi, la música i el teatre a Balaguer
comentaris