L'obra 'Art' donarà el 22 d'octubre el tret de sortida de la programació del Teatre de Balaguer

L'obra de teatre 'Art' donarà el tret de sortida de la programació del Teatre de Balaguer interior
photo_camera Presentació de la temporada de tardor del teatre, aquest divendres

El Teatre Municipal de Balaguer iniciarà la nova programació estable professional de teatre el diumenge 22 d’octubre amb l’obra de teatre Art de Yasmina Reza, interpretada per Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Aquesta comèdia de bulevard francesa, divertida i entretinguda, ve precedida per l’èxit de públic que ha obtingut al Teatre Goya de Barcelona.

La comèdia musical 'Homes', '36 Polzades', un concert d'Antoni Tolmos i l'obra 'El cirerar', completaran la temporada

El cicle continuarà amb la comèdia musical Homes, l’11 de novembre, i 36 Polzades, de Miscel·lània Teatre i adreçada a públic familiar, el 3 de desembre.  Completaran el cicle el concert del músic i compositor Antoni Tolmos, que presentarà el seu darrer treball Energy i l’obra de teatre El cirerar de la companyia L’Agropecuària. "Tres mostres del suport de la programació del Teatre de Balaguer a músics i artistes ponentins", ha manifestat l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, durant l’acte de presentació de la nova temporada aquest divendres.

El preu de l’abonament de tardor, que inclou quatre propostes, Art, Homes, Tolmos i El cirerar, és de 40 € a platea i de 36 € a l’amfiteatre i es posarà a la venda el pròxim 10 d’octubre a l’Oficina de Turisme de Balaguer.

Comentaris