La Mitja Marató de Balaguer celebrarà enguany la 30a edició amb diferents proves atlètiques

Imatge de la darrera edició de la Mitja Marató de Balaguer
photo_camera Imatge de la darrera edició de la Mitja Marató de Balaguer

La 30a edició de la Villart Mitja Marató de Balaguer, organitzada pel CE Runners Balaguer, se celebrarà el diumenge 18 de febrer a les 10.30 hores, amb sortida i arribada a la Plaça Mercadal. La cursa serà la cita inaugural del circuit Mitges de Ponent.

L'acte de presentació de la Mitja Marató de Balaguer.

Els participants a la mitja marató, de 21 kilòmetres, faran un recorregut de Balaguer a Sant Llorenç de Montgai i tornada. A més es faran dues proves més, una de 10 kilòmetres amb anada a Gerb i tornada, i una altra de 5 kilòmetres en circuit urbà. Les tres proves seran puntuables per a la Lliga Ponent Eurosomni. El dissabte a les 16.30 hores també es duran a terme les curses infantils a la zona de l’estació d’autobusos.

L’organització preveu superar els 95 inscrits de la Mitja Marató de l’any passat i sumar un total de mil esportistes entre les quatre proves que es realitzaran.

Les inscripcions es poden fer a la pàgina d’Iter 5 i els dorsals per a la competició es podran recollir el dissabte de 17 a 20 hores i el diumenge abans de la cursa a l’escola Àngel Guimerà, que durant el cap de setmana acollirà la Fira del Corredor. Pel que fa als premis, l’atleta que superi el rècord d’1 hora i 4 minuts d’Abderrahim El Jaafari, rebrà un premi de 250 €. Els primers 250 inscrits rebran una dessuadora commemorativa de la marca Joma i, la resta, una samarreta tècnica.

Comentaris